perjantai 27. marraskuuta 2020

Kiitämme Partisaani-julkaisua Terhi Kiemungin tuenilmaisun julkaisusta ehdokkuudelleni kuntavaaleissa 2021. Aitoja kansallismielisiä valtuustoihin, ei kiitos demarien perseennuolijoita

Kiitämme Partisaani-julkaisua Terhi Kiemungin tuenilmaisun julkaisusta ehdokkuudelleni kuntavaaleissa 2021

Harhaiset maolaiskommunistit pekka kemppaisen tapaiset ikianarkistit ja punkfinland kommarit toki vastustavat viimeiseen sirppiin ja vasaraan Seppo Lehto ja selkeää Isänmaan Asialla linjaansa ;)
Muut ymmärtävät miten Tampereen kaupunginvaltuusto ansaitsee Seppo Lehdon sanaisen arkun antia


Seppo Lehto kiittää julkisesta tuesta Terhi Kiemunkia ja haalii edelleen sitoutumattomien yhteislistalle muitakin ehdokkaita kuntavaaleissa 2021


Ollaan yhteyksissä e-mail: Vapaussoturi@gmail.com 

Kostona Kullervon kuin AKS:n miekka!

Emme tarvitse edes ns "työperäistä maahanmuuttoa", elämä on jo muutenkin yhtä matu- ja islamsirkusta! Ennen riitti 1 posetiivari ja 1 apina ;) 
Palautetaan se aito alkuperäinen eläintarha Tampereelle ilman katunäkymiemme muuttamista turvallisuusuhkaksi kantaväestölle!

Taistelu kokonaisen suomalaisemman Suomen puolesta on alkanut. Tervetuloa mukaan! Kalevalaiseen perinteeseen kuuluu armoton vastustajien suohonlaulanta. Kuten tiedätte, sen kansakunnallinen Seppo Lehto osaa vittuilun jalon taidon isänmaamme suohon syöksäneitä kommari- ja desanttihoroja kohtaan.
------------------------
-----------------------
PS: Ne jotka vinkuvat "Hakarististä", katsokaa valtiomme, eri kuntiemme ja virallisia tunnuksiamme. Suurin osa valtiollisista tunnuksisistamme sisältää hakaristin jo 1700-luvulta kuten käy ilmi Tampereen kaupungin perustamisasiakirjoistakin. Joten kommarihorot syökää stalinismin paskaanne ja tukehtukaa siihen!


-------------------------------------------

Ei kommentteja: